Diederik van Tuyll van Serooskerken

Terug naar het overzicht

Specialisme(n):

Diederik van Tuyll van Serooskerken (1983) is als advocaat verbonden aan de secties Ondernemingsrecht en Vastgoed en Omgevingsrecht van Höcker Advocaten. 

Naast een verkenning van meer exacte vakken (wiskunde en econometrie) studeerde hij rechten aan de Universiteit van Amsterdam, en heeft deze studie met een master Privaatrecht afgerond. Tijdens zijn rechtenstudie heeft hij als juridisch assistent gewerkt bij een groot Nederlands advocatenkantoor en als buitengriffier bij het Gerechtshof Amsterdam. Na voltooiing van zijn studie is hij bij Höcker Advocaten aan de slag gegaan, eerst als juridisch medewerker en vervolgens als advocaat.

Diederik behandelt civielrechtelijke vraagstukken van diverse aard. Daarbij richt hij zich, met behulp van creativiteit en een scherpe analytische blik, op het vinden van de meest opportune en praktische oplossing voor de cliënt.

Onder meer door zijn vorming aan een internationale school is hij vloeiend in zowel het frans als het engels en behandelt hij graag zaken met een internationaal aspect.

Contact mr. W.D.M. van Tuyll van Serooskerken

Telefoon +31 20 577 77 00
Mobiel +31 6 433 66 310
E-mail vantuyll@hocker.nl
Download V Card