Jasper van Hulst

Terug naar het overzicht

Specialisme(n):

Jasper van Hulst  (1963) is partner bij Höcker Advocaten en voorzitter van de sectie arbeidsrecht. Jasper is een zeer ervaren arbeidsrechtadvocaat met een scherp oog voor ook de economische kant van de zaak.

 Hij is bedreven in uiteenlopende arbeidszaken, waaronder het opstellen van contracten, het begeleiden van reorganisaties, fusies en overnames en het afwikkelen van ontslagzaken.

Mede dankzij zijn jarenlange praktijkervaring in het ondernemingsrecht, weet Jasper hoe bedrijfsprocessen werken, en heeft hij een gezond gevoel ontwikkeld voor cijfers, kansen en belangen. Hij kent de branches van zijn opdrachtgevers goed, en weet wat er leeft bij luchtvaartmaatschappijen, reisorganisaties, zorginstellingen, uitgeverijen en reclamebureaus. 

Jasper is zich bewust van de psychologie van het conflict. In het arbeidsrecht worden vaak emotionele geschillen beslecht. Door de verontwaardiging en boosheid heen zoekt hij naar een oplossing, waarbij hij oog en oor heeft voor de dingen die er echt toe doen.
Dat vraagt, naast gedegen kennis van het algemene verbintenissenrecht en het arbeidsrecht, om goede contactuele eigenschappen, het vermogen om te blijven luisteren, en overtuigingskracht.

Jasper beschikt over die eigenschappen. Hij is een ervaren advocaat die buiten de gebaande paden durft te treden en echte kwaliteit levert zonder driedelig grijs.

Tevens is Jasper als vaste arbeidsrechtcolumnist verbonden aan het Financieel Dagblad. Iedere twee weken verschijnt er van zijn hand een column over een actueel arbeidsrechtelijk onderwerp.

Contact mr. J. van Hulst

Telefoon +31 20 577 77 00
Mobiel +31 6 547 45 111
E-mail vanhulst@hocker.nl
Download V Card

Recente zaken

Fraude management dochtermaatschappij

Jasper van Hulst, Kees van de Meent en Cathalijne van der Plas vertegenwoordigden een Raad van Bestuur van een Amerikaanse vennootschap bij het uitvoeren van een intern onderzoek naar mogelijke frauduleuze handelingen uitgevoerd door het management van de Nederlandse dochtervennootschap en andere gerelateerde werkzaamheden, waaronder onderzoek naar en het terughalen van ontvreemde vermogensbestanddelen, het beantwoorden van IPR vraagstukken en het coördineren van ontslagzaken.