Specialisme(n):

Mick Hurks (1987) is als advocaat verbonden aan de secties Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht van Höcker Advocaten.

In 2012 rondde Mick aan de Universiteit van Amsterdam de master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk af en in 2013 de master Arbeidsrecht. Voor zijn masterscripties heeft Mick onderzoek gedaan naar de mate van consumentenbescherming binnen het Europees recht en de arbeidsrechtelijke positie van voetballers. 

Na een succesvolle studentstage is Mick in dienst getreden bij Höcker Advocaten. Mick houdt zich binnen zijn praktijk bezig met arbeidsrechtelijke en ondernemingsrechtelijke vraagstukken en zijn interesse ligt met name bij vragen waar beide rechtsgebieden samenkomen. 

Mick heeft naast zijn werk grote interesse voor sport. Hij is  vaak op het voetbalveld of de tennisbaan te vinden. Zijn mentaliteit op het veld uit zich ook in zijn werk. Hij is fanatiek, houdt van fair play en vindt het belangrijk dat partijen na afronding van de zaak elkaar de hand kunnen schudden.

Zijn ruime sociale vaardigheden en betrokkenheid bij zaken zorgen ervoor dat de onderlinge verstandhouding tussen de partijen goed blijft. Dit is volgens Mick de basis om tot een goede oplossing van juridische problemen te komen. 

Contact mr. M. Hurks

Telefoon +31 20 577 77 65
Mobiel +31 6 433 66 341
E-mail hurks@hocker.nl
Download V Card