Nienke Bobbert

Terug naar het overzicht

Specialisme(n):

Nienke Bobbert (1967) is partner bij Höcker Advocaten en verbonden aan de sectie ondernemingsrecht en insolventierecht.

Zij voert een advies- en procespraktijk op het gebied van insolventierecht, aansprakelijkheid en contractenrecht. Haar praktijk is voor een belangrijk deel gericht op geschillenbeslechting. Naast litigation houdt zij zich zich bezig met arbitrage en bindend advies en treedt ze op als mediator. Ook wordt Nienke regelmatig benoemd tot curator in faillissementen.

Nienke werkt voor verschillende soorten opdrachtgevers waaronder de ING Bank, woningcorporaties en internationale handelsbedrijven. Ook wordt zij regelmatig ingeschakeld door verzekeraars.

Zij heeft zowel de specialisatieopleiding Onderneming en Aansprakelijkheid van Grotius (cum laude) als de specialisatieopleiding voor Insolventierechtadvocaten van Insolad/Grotius afgerond. Zij geeft les op het gebied van insolventierecht en is lid van de curatorencommissie bij de rechtbank Amsterdam.

Nienke combineert op een natuurlijke manier een scherp analytisch vermogen, grondige juridische kennis en vechtlust met gevoel voor menselijke verhoudingen. 

Contact mevrouw mr. N.E. Bobbert

Telefoon +31 20 577 77 00
Mobiel +31 6 433 66 323
E-mail bobbert@hocker.nl
Download V Card