Specialisme(n):

Su-Chun Lin (1982) is als advocaat verbonden aan onze secties Ondernemings- en insolventierecht en Vastgoed- en huurrecht.

Zij behandelt zaken op het gebied van contractenrecht en faillissementsrecht. Geregeld wordt zij door de rechtbank aangesteld als curator in faillissementen. Daarnaast is zij gespecialiseerd in huurrecht, appartementsrecht en bouwrecht. Thuis in zowel het ondernemingsrecht, als het vastgoedrecht, staat zij geregeld (middel)grote bedrijven bij ter zake van handelscontracten en huurgeschillen.

Voordat Su-Chun de overstap maakte naar de advocatuur, werkte zij als jurist en procesvertegenwoordiger bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij heeft hierdoor ook ruime ervaring in bezwaar-, beroeps- en hoger beroepsprocedures.

Su-Chun studeerde af in het Nederlands recht aan de Universiteit Maastricht en voltooide aanvullende vakken in het Bedrijfsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij liep stage bij de Nederlandse ambassade in Singapore. Su-Chun is een gemotiveerde en betrokken advocaat; dat laatste blijkt ook uit haar betrokkenheid bij Lawyers for Lawyers, een non-profitorganisatie die zich wereldwijd inzet voor advocaten die door hun werk in gevaar raken.

Naast Nederlands en Engels spreekt zij Mandarijn.

Lidmaatschappen
- Vereniging JIRA (Jonge Insolventierecht Advocaten; lid Lustrumcommissie 2015)
- Lawyers for Lawyers (Focusgroep China – voorzitter)

Contact mevrouw mr. S.C. Lin

Telefoon +31 20 577 77 00
Mobiel +31 6 433 66 325
E-mail lin@hocker.nl
Download V Card