Over Höcker Advocaten


Höcker Advocaten is gevestigd in het hart van Amsterdam. Ons advocatenkantoor bestaat uit zo'n veertig advocaten die zijn gespecialiseerd in conflictoplossing, juridisch advies, transacties en onderzoeken voor ondernemers.  Wij werken voor multinationals en middelgrote ondernemingen in binnen- en buitenland.

Uw partner bij juridische vraagstukken
Bij een conflict of een juridisch vraagstuk wilt u kunnen vertrouwen op een betrokken professional. Een partner die weet hoe je geschillen beslecht. Die u adviseert en begeleidt bij een fusie of overname, of bij het faillissement van een afnemer. En die een rechtszaak niet uit de weg gaat, maar als dat mogelijk is, het niet zover laat komen.

Daadkracht in zaken, aandacht voor mensen
Dan is Höcker uw juridische partner. Wij begrijpen de complexiteit van het ondernemen. Dat niet alleen, wij bieden u een praktische oplossing voor uw vraagstuk, met helder inzicht in de kansen, mogelijkheden en obstakels. Daadkrachtig, en met aandacht voor mensen.

Onze specialismen
Ondernemingsrecht
Arbeidsrecht
Faillissementsrecht
Vastgoedrecht en omgevingsrecht
IE, ICT en Marketing
Fraude
Reis en recreatie

Vetrekpunt voor elke oplossing
Natuurlijk zijn de advocaten van Höcker geselecteerd op kennis en kunde. En vanzelfsprekend zijn we toegewijd en gedreven. Maar dat vinden wij niet genoeg. Onze advocaten zijn mensen die zich kunnen inleven. Die weten wat er speelt in de branche. Úw branche. De unieke eigenschappen van uw onderneming zijn voor ons het vertrekpunt voor elke oplossing.

Altijd up-to-date
Wij gaan graag een stap verder. Regelmatig geven we juridische updates of workshops over (branche)specifieke thema’s en organiseren seminars met andere dienstverleners. Zo blijft u altijd up-to-date.

Onze cliënten

Zowel multinationals als kleinere ondernemingen in binnen- en buitenland, zowel beursgenoteerde vennootschappen als non-profitorganisaties.

Cliënten over ons

Contact

Wilt u weten wat Höcker Advocaten voor u en uw organisatie kan betekenen?
Bel ons op 020 - 577 77 00 of stuur ons een bericht.