Ontslag, een arbeidsgeschil of een noodzakelijke reorganisatie; werkgevers en werknemers zitten er niet op te wachten. Maar doen die zich toch voor, dan staat Höcker Advocaten garant voor een snelle, discrete en gedegen oplossing.

Of het nu gaat om adviseren op de achtergrond, onderhandelen of een procedure voor de rechter, Höcker Advocaten heeft de kennis, ervaring en creativiteit in huis om u te helpen. Wij beoordelen uw zaak en bespreken met u de obstakels, kansen en mogelijkheden. Onze advocaten zien het als een sport om het arbeidsrecht tot in de puntjes te beheersen.

Maar om u echt goed van dienst te zijn, is kennis van uw branche onontbeerlijk. Wat speelt er? Wat zijn trends en ontwikkelingen? Waar liggen kansen? Die combinatie – kennis van recht en de branche – maakt Höcker Advocaten toonaangevend. Met veelal jarenlange relaties met cliënten die nationaal en internationaal actief zijn.

Met grote regelmaat adviseren wij over onderwerpen zoals:
• Arbeidsovereenkomsten en flexibele arbeidsrelaties
• CAO’s en arbeidsvoorwaarden
• Reorganisaties
• Overgang van onderneming
• Ontslag 
• Concurrentiebeding
• Arbeidsongeschiktheid
• Internet en sociale media 
Fraude en onderzoek
• Gelijke behandeling en privacy

Wet Werk en Zekerheid (WWZ)
Uiteraard zijn we zeer actief bezig met alle in’s en out’s van het nieuwe ontslagrecht (de Wet Werk en Zekerheid, WWZ).

Daarnaast staan wij onze cliënten regelmatig bij met advies rond:
Medezeggenschap
Pensioen

Recente zaken

Reorganisaties Baker Hughes

Sinds april 2015 zijn Remco Dammers en zijn team actief betrokken bij een aantal reorganisaties bij Baker Hughes, een van ‘s-werelds leidende bedrijven in toeleveranties aan oliemaatschappijen. Daarnaast worden er voorbereidingen getroffen voor een fusie tussen Baker Hughes (nummer 3 in de wereld) en Halliburton (nummer 2 in de wereld). 

Advisering omtrent de Wet Werk en Zekerheid

Martyn Top adviseerde diverse ondernemingen over de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) bij strategische keuzes ten aanzien van de timing en aanvliegroute van reorganisaties en ontslagen.

Meer informatie?
Wij helpen u graag verder.

Neemt u contact op met één van onze contactpersonen.

Contactpersonen

Jasper van Hulst

T+31 20 577 77 00
M+31 6 547 45 111
Evanhulst@hocker.nl

Remco Dammers

T+31 20 577 77 00
M+31 6 537 39 536
Edammers@hocker.nl