Studenten


Ben jij de advocaat van de toekomst? Zit je in de laatste fase van je rechtenstudie? Ben je benieuwd hoe het er in jouw toekomstige werk aan toegaat? En wil je verder ontdekken waar jouw interesses en talenten liggen? Kom dan twee maanden (full time) stage lopen bij Höcker Advocaten in Amsterdam!

Tijdens je studentenstage krijg je inzicht in hoe jouw toekomstige baan eruit ziet. Je gaat mee naar besprekingen met de cliënt en zittingen in de rechtbank. Uiteraard word je ook nauw betrokken bij alle kantooractiviteiten. Je duikt diep de stof in en schrijft adviezen voor verschillende advocaten. Kortom, je draait mee in de dagelijkse praktijk. Zo maak je kennis met alle facetten van het vak en krijg je de kans te ontdekken wat het beste bij je past.

Over Höcker Advocaten
Ons kantoor aan het Vondelpark in Amsterdam bestaat uit vijfendertig advocaten en telt in totaal zestig medewerkers. We zijn gespecialiseerd in conflictoplossing, juridisch advies, transacties en onderzoeken voor ondernemers. Wij bieden multinationals en kleinere ondernemingen in zowel binnen– als buitenland een praktische oplossing met helder inzicht in de kansen, mogelijkheden en obstakels.

Advocaten van de toekomst
Höcker Advocaten heeft een heel goede reputatie. En daar zijn we zuinig op. Om ervoor te zorgen dat we die reputatie behouden, delen we onze kennis en ervaring graag met onze toekomstige advocaten.

Bij ons is de sfeer prettig. Iedereen is gedreven en enthousiast en er is veel ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Hard werken hoort er bij, maar is bij ons geen doel op zich. Een leven naast je werk is net zo belangrijk.

Ervaar Höcker Advocaten
We maken graag kennis met je. We nodigen je uit deel te nemen aan een van onze activiteiten.

Ben je enthousiast en wil je je studie aanvullen met twee maanden praktijkervaring? Stuur dan je motivatie, cv en cijferlijst (bachelor en master) naar Emilie Talsma (HR adviseur).

Interesse?

Meer weten over de carrièremogelijkheden bij Höcker Advocten? Neem dan contact op met Emilie Talsma (HR adviseur).

Activiteiten

Advocademy 
Tijdens je rechtenstudie extra inhoudelijke kennis op doen? Twee keer per jaar organiseren wij bij ons op kantoor een inhoudelijke seminar. 

Vacatures

Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende baan naast je studie? Kijk dan bij onze vacatures voor de actuele mogelijkheden.