Werken bij Höcker Advocaten


Je wilt carrière maken in de advocatuur? Dan doe je dat het liefst bij een advocatenkantoor dat past bij je ambities en interesses. Een kantoor met een prettige sfeer, gedreven collega’s en veel ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Waar investeren in je carrière een continue factor is. Zo’n advocatenkantoor is Höcker Advocaten.

Jouw carrièrestart
Een goede opleiding is essentieel bij jouw carrièrestart in de advocatuur. Maar een goede opleiding bestaat niet alleen uit theorie en wetenschap! Begeleiding, verdiepen in verschillende soorten zaken, grote zelfstandigheid & verantwoordelijkheid en ruimte voor zowel je professionele als je persoonlijke ontwikkeling zijn net zo belangrijk. Al deze aspecten creëren een brede en solide basis die jou tot een goed advocaat maakt. Die basis biedt Höcker Advocaten jou.

Over Höcker Advocaten
Ons kantoor aan het Vondelpark in Amsterdam bestaat uit vijfendertig advocaten en telt in totaal zestig mensen. Wij zijn gespecialiseerd in conflictoplossing, juridisch advies, transacties en onderzoeken voor ondernemers. Wij bieden multinationals en kleinere ondernemingen in zowel binnen – als buitenland een praktische oplossing, met helder inzicht in de kansen, mogelijkheden en obstakels.

Onze specialismen:
• ondernemingsrecht
• arbeidsrecht
• faillissementsrecht
• vastgoedrecht & omgevingsrecht
• IE, ICT en media & marketing
• civil fraud & asset recovery
• reis en recreatie
• internationaal privaatrecht

Niet zomaar een advocatenkantoor
Höcker Advocaten heeft een heel goede reputatie. Natuurlijk komt dat door onze hoogwaardige kwaliteit, grote mate van betrokkenheid bij cliënten en onze persoonlijke benadering. En we zijn ambitieus, creatief, informeel en gedreven. Maar boven alles zijn we ervan overtuigd dat je het beste tot je recht komt als je doet dat je leuk vindt, doet dat het beste bij je past en (dus) waar je goed in bent. Alles bij elkaar maakt dat van Höcker Advocaten niet zomaar een advocatenkantoor, maar een bijzonder advocatenkantoor.

Interesse?

Meer weten over de carrièremogelijkheden bij
Höcker Advocaten? Neem dan contact op met
Emilie Talsma (HR adviseur).

Zie ook Vacatures.

Activiteiten

Advocademy
Tijdens je rechtenstudie extra inhoudelijke kennis op doen? Twee keer per jaar organiseren wij bij ons op kantoor een inhoudelijke seminar.